Portugal Coronavirus reisbeperkingen 2022

Na 318 updates en een heleboel gekke veranderingen onderweg, is deze post nu met pensioen en wordt niet meer bijgewerkt. Nu het masker-mandaat half april is afgeschaft (behalve in verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en in het openbaar vervoer), en het dagelijkse leven weer bijna normaal is, is er geen reden meer om dit artikel te updaten.
Ik hou het hier als een herinnering aan een paar gekke jaren, en alle geweldige mensen met wie ik contact heb gehad, en die ik heb geholpen met het plannen van hun reizen en zelfs bruiloften (dank aan beide uitnodigingen die ik mocht bijwonen om ze te helpen plannen – proost!) rond de schijnbaar steeds veranderende regels. Hopelijk hoef ik deze post in de toekomst niet weer op te rakelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RELATED POST

De “post-pandemische” lessen die wij als reizigers kunnen leren van het programma voor herstel van het toerisme

De 'post-pandemie' lessen die we als reiziger kunnen lerenTijdens de wereldwijde pandemie zijn de gesprekken in de toeristische sector opnieuw…

In de voetsporen van de Chinamperos: de authentieke kant van de Xochimilco-kanalen van Mexico-Stad

Als het verkeer ophoudt en we de drukte van het centrum van Mexico-Stad achter ons laten, komen de kleurrijke trajineras…